A költözés képekben

2010.10.07. 14:36

Ahogy már említettem, tegnap este - eléggé ad hoc jelleggel - lezajlott a költözés első fázisa (az erkélyről a nappaliba). Itt vannak az előtte/utána fotók.

Ez tehát az erkély, ahol tavasztól őszig fejlődnek, sütkéreznek a zöldségek. Itt zajlik minden, ez a hely az egész virágozós móka lelke. Ezért is esik most rosszul, hogy megint ősz van és költözni kell... 

És így néz ki az erkély most. Lehangoló, nem? :( A kaktuszokat kint hagyom még pár napig, aztán szerintem lemennek a pincébe. Van még több kaktusz is, csak azok lemaradtak a képről. :)

Végül pedig az ideiglenes menekültszállás a nappaliban. Tegnap késő este eddig jutottam a pakolással, majd ma este szétpakolom őket a benti ablakpárkányokra, világos helyekre, stb. Párat pedig beviszek az irodába. Ahogy korábban már írtam, sajnos nincs 10-15 fokos hőmérsékletű teleltető helyiségem, így ez a kényszermegoldás marad. A helyhiány miatt néhány nagyobb példány már most is az irodában van. Nemsokára ottani képeket is mutatok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pozsgas.blog.hu/api/trackback/id/tr862353526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása