Nem hiszem hogy bárki is számolná, de 23 napja kezdődött pórul járt növényünk megfigyelése. Azért tartunk mégis csak a 19. napnál a posztban, mert a képek szerdán készültek és azóta a költöztetés foglalta le a virágokkal és a bloggal töltött időmet. Ha megnézzük a képeket, látszik hogy körülbelül az alábbi változások történtek:

- Az eddig rugalmatlanabb, gyűröttebb alsó levelek is szinte teljesen visszanyerték eredeti formájukat.

- A növény már oly módon is reagál a napsütésre, hogy a szára elkezdett a fény irányába dőlni.

A csúcshajtás még változatlan, de rövidesen biztosan növekedésnek indul, ezzel folytatódik majd a fejlődés. Remélem, hogy a következő alkalommal már a képeken is látszani fog a változás...bár most hogy az összes zöldség bekerült a lakásba (ez konkrétan a fürdőszoba ablakába), nem tudom mennyire viseli majd meg őket az eddigi változatos, magas hőingadozásos klímát felváltó állandóan 20 fok körüli hő odabent. Az eddigi években nem volt ezzel gond, csak máskor nem vártam ilyen sokáig a költöztetéssel és így hőmérséklet szempontjából nem volt ekkora a kontraszt egyik napról a másikra mint most. Mindegy, néhány nap múlva kiderül. És akkor a képek:

A bejegyzés trackback címe:

https://pozsgas.blog.hu/api/trackback/id/tr1002359211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása